ویزای شینگن تجاری

اخذ ویزای شینگن تجاری

7 روزه – 30 روزه – 3 ماهه – 6 ماهه – 1 ساله – 2ساله

ورود به کشورهای حوزه شینگن ( ایتالیا – فرانسه – بلژیک –  هلند )

مدارک مورد نیاز

  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از زمان اخذ ویزا
  • دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن ( عکس باید به تازگی گرفته شده باشد )
  • پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
  • مدارک شغلی شامل یکی از این موارد :
  • لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسنلی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی.
  • گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت ( در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد. )
  • کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی( در صورت وجود هر کدام از موارد )  
  • چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل  35۰ میلیون ریال به ازای هر نفر  بابت ضمانت بازگشت.
  • گواهی عدم سوء پیشینه

شرایط اخذ ویزای اروپا :

  1. تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.
  2. اخذ ویزای شینگن از هر سفارتی که انجام بشود ورود مسافر به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانند به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنند.
  3. اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و 8 روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.
  4. اخذ ویزا شنگن بیشتر از 8 روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.
  5. حدودا یک تا دو ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
  6. بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.
  7. زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.
  8. ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.